SEMINYAK COMUNICACIÓ GLOBAL

Ràdio i TV

Quan la PUBLICITAT es consumeix de forma massiva és fàcil perdre l’objectiu de la campanya. Sovint els espots o les falques de televisió i ràdio es converteixen en un complement més de la graella i a vegades pot resultar poc efectiu engegar una acció de promoció si aquesta no està ben calibrada.

La nostra proposta parteix de trencar amb els canons convencionals i fer un pas MÉS. Aconseguir que se’n parli, que arribi i sobretot que es consumeixi. Per això necessitem el que tenim, una gran dosi de CREATIVITAT.

Coneixedors del mercat publicitària en el que ens movem, posicionem el seu PRODUCTE amb una falca/anunci d’impacte, aconseguint que es singularitzi entre la resta, buscant un missatge DIRECTE però alhora original i diferenciat.

A SMK tractem el producte dels nostres clients com si fos nostre, valorant els possibles consumidors potencials, els targets, condicions socials i els nous sectors que poden ser susceptibles d’entrar a formar part de la seva EXPERIÈNCIA. Per això també desenvolupem la campanya en un sentit global perquè tothom si pugui sentir representat.