SEMINYAK COMUNICACIÓ GLOBAL

Web/Xarxes Socials

Utilitzem la seva WEB per obrir el seu producte al món, amb una pàgina amb tots els continguts necessaris per comunicar de forma detallada què s’ofereix, a on i perquè el seu producte ha de ser l’escollit.

Amb tres passos podem arribar a qualsevol punt de la Web, fent-la senzilla per l’usuari i sense renunciar a un producte MODERN i atractiu.

Ens encarreguem del manteniment que requereix una eina com aquesta, actualitzant-la constantment per explicar que ofereix la seva empresa i permetent que l’usuari tingui la necessitat d’entrar de forma regular per conèixer les darreres NOVETATS.

Li dediquem una especial atenció a l’enllaç de la WEB amb les XARXES SOCIALS i a l’inrevés, donat el fort seguiment que han assolit aquestes vies de comunicació. Potenciem la seva presència a aquestes xarxes, fent augmentar el número de seguidors i utilitzant-les per comunicar, sempre utilitzant una formula agradable al consumidor, mai de forma agressiva i importuna.

Podem maximitzar l’impacte de la marca/negoci dissenyant un programa de màrqueting social a Facebook, Twitter i d'altres xarxes socials afins, creant un marc de treball que ajudi a anar més enllà de la pura adquisició de Fans/Seguidors, proporcionant un abast quantitatiu, un impacte qualitatiu i un retorn de la inversió mesurable.

Utilitzant un perfil de marca/negoci dins d'una xarxa social com a panell de control per crear programes de màrqueting amb orientació Social i de Negoci, les solucions de servei es centren en l’avaluació comparativa de les diferents dimensions de la marca/negoci per treballar contra els objectius de màrqueting establerts.

Aconseguim a través d’aquests mitjans convertir una PROMOCIÓ amb una oferta sense desmerèixer el producte, fent-la seductora pel client.